Over Lucy

Altijd nieuwsgierig geweest

Als kind was ik vaak aan het dromen, ik had veel fantasie en was vaak in gedachten verzonken. Het stond zelfs vaak in mijn rapport dat ik een dromer was.

Ik was ook altijd erg nieuwsgierig en ging graag met mijn moeder naar de bibliotheek om boeken te halen, die ik dan verslond.

Mijn ouders hadden ook een encyclopedie reeks staan, waar ik graag mijn neus in stak. De ouderwetse vorm van google kun je wel zeggen.

Ik was ook eigengereid, wilde veel zelf doen en wilde niet alles klakkeloos aannemen.

Ik ben een sensitieve vrouw

Een gevoelig kind was ik ook. Ik voelde veel aan maar begreep er niet altijd wat van. Als tiener voelde ik ook veel en dacht over diepe dingen na, praatte graag over emoties, mijn leeftijdgenoten begrepen het niet altijd. Ik kon me als tiener goed aanpassen aan anderen, omdat ik ze vaak goed kon aanvoelen. Ik ging daarom ook met allerlei verschillende mensen om.

Ook vond ik het heerlijk om creatief te zijn. Mijn moeder stimuleerde dat door materialen en boeken voor mij te kopen.

Ik voelde dat ik niet altijd in deze wereld paste, ik begreep het gedrag van mensen soms helemaal niet, het was soms net alsof ik van een andere planeet kwam. Mijn fascinatie voor de psyche van de mens was groot.

Veranderingen vormden mij

Ik wilde meer leren over het functioneren van deze wereld en de gemakkelijkste weg was via educatie. Ik begon met de mavo, deed havo en daarna dacht ik even kunstenaar te willen worden, maar de synchroniciteit bracht mij naar de studie psychologie die ik ging volgen op de universiteit nadat ik de propedeuse had gehaald op een HBO opleiding.

Tijdens mij studie overleden mijn beide ouders relatief kort na elkaar, dat was een levensveranderende ervaring voor mij. Ik leerde van hen door deze gebeurtenissen om in het nu te gaan leven en uit het leven te halen wat er in zit.

Ik was toen een ander mens. Ik durfde heel veel niet, wist vaak wat ik niet wilde, in plaats van wat ik wel wilde, was angstig en onzeker.

Ik hou van diepte

Door een vriendin kwam ik in aanraking met spirituele en persoonlijke ontwikkeling halverwege mijn twintiger jaren. Vanaf dat moment veranderde mijn leven naar een leven vol diepgang en bezieling. Dit was ook hard nodig wat het was niet zo heel goede gesteld met mijn zelfbeeld.

Het vrije en fantasierijke kind in mij was in de puberteit veranderd.

Door mijn innerlijke reis pelde ik de lagen weer af die ik in de jaren opgebouwd had en liet mijn essentie weer meer zien aan de wereld. Ik ontdekte mijn talenten door vooral mijn verlangen te volgen en te gaan doen wat ik graag wilde.

Mijn leven kwam in een flow terecht. Ik gaf expressie aan mijn ziel middels dansen en schilderen en begon mijn bedrijf in 2005.

Moederschap ❤️

Ik verdiepte mij als moeder van 2 kinderen, een jongen en een meisje in natuurlijk ouderschap, in verbindende communicatie met mijn kinderen en boy, wat heb ik veel van ze geleerd. Ze drukken feilloos op je zwakke plekken, je eigen schaduwstukken.

Ik vond het belangrijk dat ze tijdens het opgroeien vooral hun eigenheid zouden behouden en hielp ze bij innerlijke delen in balans te brengen. In de opvoeding wilde ik het ook zelf uitvinden omdat de vele boekjes de de ouderwetse manier van opvoeden niet bij mij pasten.

Toen ze klein waren, gingen hun vader en ik scheiden. We stelden het welzijn van de kinderen voorop en daardoor konden we voorbij onze pijnen en verdriet gaan en een nieuwe relatie bouwen die goed voor de kinderen was. We deden regelmatig dingen samen, waar de kinderen van genoten.

Ik ben dankbaar voor dat we het zo konden doen. Ik vind het prachtig om ze nu te zien als jong volwassenen, met hun eigen paden.

Mijn missie

Ik bracht het creatieve en psychologie samen en ontdekte SoulCollage ® en dat leidde tot het werk wat ik nu doe waarin het werken met mensen op het gebied van innerlijk leiderschap mijn expertise is geworden.

Mijn benadering in innerlijk leiderschap en welzijn brengt de innerlijke wereld samen met de buitenwereld, met het in balans brengen van de intuïtie en de ratio.

Een authentiek leven creëren

Ik werkte veel met vrouwen en zag prachtige vrouwen die zichzelf klein maakten. Vrouwen met heel veel talenten, potentie, zachtheid en warmte, maar die de innerlijke criticus in hun heel veel ruimte geven.

Innerlijk leiderschap

Deze vrouwen twijfelden enorm aan zichzelf en durfden niet hun kop boven het maaiveld uit te steken. Dat kende ik als geen ander maar ik had inmiddels ontdekt dat het leven gaat sprankelen wanneer je voorbij die belemmeringen kunt gaan.

Ik ontdekte door met ze te werken wat ze nodig hadden om hun authentieke zelf terug te vinden en te durven leven en los te laten wat de wereld om hen heen daarover te zeggen had. Hun innerlijke kracht weer op te eisen.

Ik heb veel studie gedaan en kwam steeds weer uit op innerlijk leiderschap. Dit is de kern van daadwerkelijke verandering. En om leiding te kunnen geven aan jezelf, daar zijn verschillende stappen voor nodig om werkelijk vrij te zijn.

Van wat ik leerde en vanuit mijn eigen reis heb ik de innerlijk leiderschapsprogramma’s ontwikkeld. Voor ieder een eigen, unieke reis naar innerlijke vrijheid.

Ik maak veel gebruik van SoulCollage® om tot meer zelfinzicht en innerlijke vrijheid te komen.

Ik vertrouw op je innerlijke wijsheid en ik leer je geweldig te zijn door je authentieke zelf te worden.

Jouw vuur aanwakkeren

Het aanwakkeren van je vuur gaat over het ontwaken van je eigen innerlijke Leiderschap. Voor mij gaat het om een ​​beter begrip en werken met de verschillende niveaus in onszelf, met oprechtheid, moed en zelfkennis. Met een balans tussen je hart en je verstand.

Wanneer je innerlijk leiderschap hebt bereikt, kun je gemakkelijker door moeilijke en uitdagende situaties navigeren, je volledige potentieel ontwikkelen en je bewust zijn van je eigen beperkingen.

Met andere woorden, je hebt zelfsturing ontwikkeld waarin je leiding geeft aan alles wat in je leeft. Jij staat aan het stuur van jouw leven, waarin jij ook uitgaat van synchroniciteit en flow. Je hebt geleerd te vertrouwen op je intuïtie, je innerlijke wijsheid.

Reaching your own Inner Leadership

I help you develop inner leadership and truly live from your inner wisdom and power.

I teach you how to trust your intuition that will give you more focus and really do what you are meant to do.

There is only one like you and you are an important puzzle piece in this world. I help you shine and believe in yourself.

My mission is to help you find your core again and find inner balance and leadership so that you too can start living in alignment with your mission. No matter what point you are at on this path.

I help you in a loving and appreciative way to take small or big steps in your inner leadership.