Briljante vrouwen

Die zelfverzekerd hun passie in de wereld brachten

+95% van deelnemers

beveelt Lucy’s events & cursussen aan bij een vriendin

Gecertificeerd SoulCollage® trainer

sinds 2013 en facilitator sinds 2010

Resultaten die deelnemers noemen

meer bewustzijn | creatief | leidt tot verandering

Ik doe werk waar mijn passie ligt

Annelinde van der Wouw | deelnemer masterclass

“De masterclasses, de coachingsmogelijkheid en de diverse tools die je krijgt en die je samen met anderen oppakt ,hebben mij zoveel verder gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik had altijd de angst om voor mijzelf te beginnen, mede door dit traject heb ik de stap gezet. Ik zet geen stappen vanuit angst meer maar vanuit eigen regie. En zak ik terug, dan zijn de kaarten er altijd om mij op weg te helpen!

Ik heb veel aangekeken, makkelijk en moeilijk, heb aardig weggekeken en ben aardig opgeschut om te focussen. Het is hard werken, vraagt commitment. En wat levert het veel op!

That trip was pivotal for me and my growth

Paloma Sylvan – participated in retreat

That trip was and continues to be pivotal for me and my growth. I LOVED that group- the whole experience and the women and everything was so special- even for a wonderful SC retreat- that went way above and beyond for me.

I’ve been in and facilitated lots of groups of various types- been to retreats, been doing this kind of thing in some ways since I was 12- but for me I have NO doubt that this was a once in a lifetime experience with you all.

I cannot even tell you how much respect and gratitude for you and the way you hold all of these things with a group.  Being with you was so healing- you are magic and special and so wise and skilled.

Ik sta weer stevig in mijn schoenen

Bibi van Zijl | brand manager | deelnemer 1-op-1 coaching

Door de coaching met Lucy sta ik weer in mijn eigen kracht. Ik sta steviger in mijn schoenen en ben in een positieve spiraal terechtgekomen.

Hierdoor heb ik meer energie en ben ik meer tevreden met mijzelf. Dat heeft zo zijn positieve invloed op mijn werk als privé. In de gesprekken met mijn team laat ik weer meer van mezelf zien.

Ik weet wat mijn toegevoegde waarde is en daar sta ik voor. Ik heb weer meer plezier in mijn werk gekregen.

Ik heb mijn eigen droombaan weten te creëren

Valerie van Dam | manager | deelnemer 1-op-1 coaching

Door het werken met Lucy heb ik een meer opgeruimd hoofd gekregen, waardoor ik mijzelf niet meer naar beneden haal, maar geloof in mijn talenten en durf daarvoor te gaan staan.

Ik heb tools in handen gekregen om mijzelf in balans te houden, zodat ik niet weer in de oude valkuilen stap die mij naar beneden haalden.

Ik heb hierdoor mijn eigen droombaan weten te creëren binnen de organisatie waar ik werk.

Mijn lang verlangde droom wordt werkelijkheid

Frieda de Ridder – deelnemer Spark Challenge

“De 14 dagen challenge bracht voor mij de eerste dagen een welkome opfrissing van de basis. Vanaf dag 4 zijn er dankzij de begeleiding van Lucy qua thema of opdracht een paar bijzondere kaarten ontstaan.

Ze hebben me inzichten gegeven waardoor ik nu sterker op mijn pad sta; hoop en tegelijkertijd een bevestiging van waar ik naartoe wil. Mijn lang verlangde droom wordt met behulp van de kaarten werkelijkheid.

Die kleine deeltjes van mijn ziel wisten dit al, ze hadden gewoon een weg nodig om deze boodschap over te brengen. Dank je Lucy, voor het geven van een stem aan mezelf.”

Zulke mooie, diepe inzichten, die me steunen.

Ria – deelnemer Spark Challenge

“Ik had nog maar een tijdje geleden kennisgemaakt met SoulCollage ® en ben dan ook heel blij om op deze laagdrempelige manier meer te leren over deze methode. Het brengt me heel veel.

Juist op de momenten waarop ik het moeilijk heb, waarin ik geen rust kan vinden, is het heel fijn om met SoulCollage ® bezig te zijn. Me even terugtrekken uit het dagelijks leven en dan komen daar zulke mooie, diepe inzichten, die me steunen.

Ik vind het een enorm geschenk! Grappig is ook dat als vanzelf meerdere kaarten tegelijk ontstaan, die dan met elkaar verbonden zijn, of op elkaar volgen. Dat geeft nog meer inzichten. Deze leuke challenge doen geeft mij meer mogelijkheden, ingangen, te ontdekken waarmee ik het maken van de kaart kan starten!”

Ik ben mij bewuster geworden van mijn patronen

Waltraud Wevers | deelnemer cursus 31 dagen archetypen

“Door deze cursus ben ik mij bewuster geworden van wat ik nodig heb. Ik heb helderheid gekregen over hoe het vinden van mijn innerlijke balans bij mij werkt. Ik ben mij bewuster geworden van mijn patronen en de stappen die ik te zetten heb voor meer focus op die dingen die er echt toe doen voor meer succes in mijn leven.

Ik weet nu beter hoe ik kan volharden in het bouwen aan mijn eigen succes en welke stappen ik daarin te zetten heb.”

Ik vind dat de cursus fantastisch is opgezet, heel inspirerend en met fijne tips, echt super !!!

Door meer innerlijke rust zijn mijn relaties verbeterd

Amy van Driel – Deelnemer online soulcollage pad

“Door maandelijks contact te hebben, geïnspireerd te worden en te leren hoe met mijn kaarten te werken, heb ik al zoveel geleerd over mijzelf.

De begeleiding van Lucy is hierin heel inspirerend. Ze weet steeds de juiste snaar te raken en door haar manier van werken geeft ze de ruimte om volledig mijzelf te zijn.

Ik voel meer innerlijke rust en dat heeft al zijn invloed gehad in mijn relaties met mensen, die behoorlijk verbeterd zijn.”

Boeiend om te merken wat er met mezelf gebeurde

Marieke van der Meer | deelnemer workshop

“Het maken van de collages vond ik heerlijk. Ontspannen en ik heb geen druk ervaren. Daar was jij, Lucy heel duidelijk en faciliterend in. Plezierig! Het proces was ongewoon en daardoor eerst wat spannend.

Daarna boeiend om te merken wat er met mezelf gebeurde wanneer ik me mee liet nemen in mijn kaart. Ook bijzonder wat ik bij anderen zag. Kernachtig, verstild en krachtig. Ik vond het verrassend en bijzonder!

Ik heb genoten. Ook vond ik het inspirerend om jou te ontmoeten Lucy! Je kunst, de manier waarop je in het leven staat. Mooi!!”

Ik voel dat ik er mag zijn en dat ik ontzettend krachtig ben

Christina de Jong – deelnemer workshop

Als eerste wil ik noemen dat de workshops mij dichter op mijn zielspad hebben gebracht. Ik voel het stromen en krijg energie van de avonden. Ik voel dat ik door de tijd heen meer in mijn kracht ben komen te staan.

Ik voel me zeker over wie ik ben en waar ik voor sta. Toen ik begon met de workshops was ik zoekend en twijfelde ik aan mijn waarheid.

Mede door de workshops voel ik mij getransformeerd in een vrouw die liefde voelt voor zichzelf en de mensen om mij heen. Ik voel dat ik er mag zijn en dat ik ontzettend krachtig ben. Dankbaar voor jou als persoon, kalm en inspirerend.