Hoe je als een adelaar om een vraag cirkelt in 7 dagen

SoulCollage® bibliotheek

Je kunt op verschillende manieren je SoulCollage® kaarten gebruiken. Hoe meer je er maakt, hoe leuker het wordt om er readingen mee te doen.

Je kunt een vraag formuleren over iets in je leven, over iets waar jij antwoord op wilt hebben of inzichten in wilt hebben.

Gratis Mini-workshop SoulCollage®

Heb jij zin om op een creatieve manier meer zelfinzicht en zelfliefde te ontwikkelen? Schrijf je dan in voor deze gratis online SoulCollage® mini-workshop en laat je verbazen over de kracht van deze methode.

Gratis inschrijven

Het kan leuk zijn om daar op een langduriger traject van te maken, bijvoorbeeld 7 dagen. Soms zijn vraagstukken complex en heeft het tijd nodig om antwoorden te laten bezinken.

Wat je kunt doen is een vraag formuleren, deze op te schrijven en dagelijks een SoulCollage® kaart willekeurig trekken.

Wanneer deze kaart nieuw voor je is en je nog geen leesproces ermee hebt gedaan, dan is het goed om dat kort even te doen. Weet je niet meer precies hoe het leesproces gaat? Bekijk dan hier snel hoe dat werkt.

Vervolgens geef je antwoord vanuit je kaart op de vraag. Wanneer je dit ’s ochtends doet, kun je de hele dag het antwoord bij je houden er op contempleren en laten bezinken.

De volgende dag trek je weer een nieuwe kaart en krijg je vanuit een ander perspectief weer antwoord, ook dat kun je weer laten bezinken.

Zo cirkel je elke dag als een adelaar boven je vraag en ontvang je verschillende antwoorden die op een gegeven moment de puzzel compleet maken. Jij bepaalt dus zelf wanneer het trekken van de kaarten voldoende is en wanneer je deze cyclus afsluit.

Weet je nog niet wat het SoulCollage® proces inhoudt? Dan zou dit iets voor je kunnen zijn.