Zo stel je een goede vraag bij een reading

SoulCollage® bibliotheek

Wanneer je al meerdere SoulCollage® kaarten hebt gemaakt en het proces ermee hebt gedaan, ben je misschien toe aan een volgende stap.

De volgende stap is de kaarten te gebruiken voor een uitgebreide reading. Je laat de kaarten antwoorden geven op een vraag die bij je leeft.

Gratis Mini-workshop SoulCollage®

Heb jij zin om op een creatieve manier meer zelfinzicht en zelfliefde te ontwikkelen? Schrijf je dan in voor deze gratis online SoulCollage® mini-workshop en laat je verbazen over de kracht van deze methode.

Gratis inschrijven

Dit kan een vraag zijn die gaat over alle vlakken in je leven: relaties, werk, gezondheid, geld, inzichten, te nemen stappen, etcetera.

Je kunt er niet de toekomst mee voorspellen, maar de kaarten kunnen je veel informatie geven, die vanuit jouw diepste wijsheid komt. De vraag is minstens zo belangrijk als het antwoord.

Hier volgen 5 tips voor het formuleren van de vragen:

  1. Begin je vraag bijvoorbeeld met wat kan ik…., hoe kan ik…, wat heb ik nodig om…, welke inzichten zijn belangrijk voor….
  2. Stel geen vragen waar je het antwoord al op weet, daag jezelf echt uit
  3. Stel open vragen, stel geen vragen aar je ja of nee op kunt antwoorden
  4. De antwoorden die je krijgt zijn voor dit moment, ze zullen niet altijd blijven gelden
  5. Maak de vragen zo kort mogelijk en stel maar 1 vraag in een zin

Neem voldoende tijd voor een reading en schrijf de antwoorden op, of neem ze op. Een reading als deze laat vaak een diepe indruk achter.