Niet fit? Met je kaarten krijg je inzicht

SoulCollage® bibliotheek

Ik kan soms te hard van stapel lopen en loop mezelf dan voorbij, tegen beter weten in. Mijn lijf zegt dat ik rust moet nemen maar daar luister ik niet altijd naar. Het gevolg is dat ik dan ziek of ziekig wordt. Herkenbaar?

Ik ben ervan overtuigd dat elke ziekte een emotionele basis heeft een aangezien de SoulCollage® kaarten innerlijke delen van jezelf representeren, zo ook archetypen, kun je deze innerlijke wijsheid een stem geven door de SoulCollage® kaarten te gebruiken.

Gratis Mini-workshop SoulCollage®

Heb jij zin om op een creatieve manier meer zelfinzicht en zelfliefde te ontwikkelen? Schrijf je dan in voor deze gratis online SoulCollage® mini-workshop en laat je verbazen over de kracht van deze methode.

Gratis inschrijven

Ik heb dit ook gedaan naar aanleiding van het krijgen van een griep. Ik stelde de vraag waarom ik nu de griep kreeg en welke “Neters” daar iets over zouden kunnen zeggen?

Dit geeft mij telkens weer andere en diepgaandere inzichten dan als ik het met mijn hoofd beredeneer. Door het lezen van de kaarten kan er specifieke informatie gegeven worden over het waarom en wat er nodig is om te herstellen, naast de benodigde bedrust.

Soms kunnen het heldere, maar confronterende boodschappen zijn, waar je iets mee moet gaan doen.

Wil je dit ook uitproberen met je SoulCollage® kaarten? Formuleer dan eerst de vraag. Trek met de vraag in je achterhoofd 4 kaarten en geef antwoord op je vraag vanuit de kaart, vanuit datgene wat of die jij bent op die kaart.

Dit doe je met alle vier de kaarten en voilà, daar is je antwoord.

Veel succes!