Waarom je kunt vertrouwen op het proces

SoulCollage® bibliotheek

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen bij SoulCollage® workshops en trainingen: vertrouw op het proces.

We hebben soms de neiging om controle te willen houden over ons leven, ook over wat er gebeurt bij het maken van SoulCollage® kaarten. Telkens weer vertel ik over het onbewuste en de sterke krachten die weggestopte delen van jezelf hebben.

Ogenschijnlijk zijn deze delen er niet, maar er hoeft maar iets te gebeuren en…pats…daar komt ineens dat gekwetste innerlijke kind naar boven, of de rebel omdat je je beperkt voelt door een ander en nemen het stuur over, zonder dat dit gewenst en zelfs destructief kan zijn.

Gratis Mini-workshop SoulCollage®

Heb jij zin om op een creatieve manier meer zelfinzicht en zelfliefde te ontwikkelen? Schrijf je dan in voor deze gratis online SoulCollage® mini-workshop en laat je verbazen over de kracht van deze methode.

Gratis inschrijven

Wij hebben een innerlijke wijsheid die ons kan leiden, als we dat willen. In SoulCollage® uit zich dat door de afbeeldingen die zoveel aandacht trekken, dat je er eigenlijk niet omheen kunt. Dit kunnen ook afbeeldingen zijn waar je weerstand op hebt.

Volg je gevoel, volg de afbeeldingen, laat alles onstaan zoals dat vanuit je gevoel klopt en zie alles wat er gebeurt als een stuk synchroniciteit, dat het dus geen toeval is dat het nu op dit moment gebeurt.

Ook als scheur je per ongeluk een stuk van de afbeelding kapot, dit kan ook een reden hebben.

Go with the flow en vertrouw op het proces zoals het zich aandient…dan haal je het mooiste uit jezelf en schijn je licht op de delen die allemaal een stukje goud in zich hebben.