Hoe je kunt werken met je voorouders

SoulCollage® bibliotheek

Je SoulCollage® kaarten kun je indelen in één van de vier groepen. Een van die groepen is de gemeenschapsgroep. Meestal maak je kaarten voor deze groep vanuit een intentie.

Dit houdt in dat je fotomateriaal zoekt van een persoon, dier of plaats die in je leven belangrijk is. Heb je geen fotomateriaal? Dan kun je ook werken met afbeeldingen van mensen of dieren die er op lijken, of die dezelfde energie dragen.

Gratis Mini-workshop SoulCollage®

Heb jij zin om op een creatieve manier meer zelfinzicht en zelfliefde te ontwikkelen? Schrijf je dan in voor deze gratis online SoulCollage® mini-workshop en laat je verbazen over de kracht van deze methode.

Gratis inschrijven

Ben je bekend met systemisch werk? Dit houdt in dat er op energetisch niveaus verbindingen zijn tussen mensen. Familiesystemen zijn hierin heel krachtig. Jij hebt een plek in dit systeem, je krijgt veel doorgegeven van je voorouders, ook soms zaken die niet bij je horen.

Je kunt kaarten maken over je voorouders, zelfs onbewust, als je ze niet gekend hebt. Je kunt steeds een intentie zetten om een kaart te maken voor een bepaald persoon en je onderbewuste het werk te laten doen.

Je laat het dan ontstaan en vertrouwt er op dat er informatie naar boven komt met het “ik-ben-degene-die” proces.

Elvira van Rijn schreef een mooi artikel over het werken met voorouders. Je vindt het hier