Waarom het delen van kaarten zo belangrijk is

SoulCollage® bibliotheek

Wanneer je kaarten hebt gemaakt is het ook bijzonder om in ieder geval één kaart te lezen van de kaarten die je net gemaakt hebt.

Dit kun je uiteraard alleen doen, maar het is zo bijzonder om dat in een klein groepje te doen, samen met anderen. Seena, de oprichtster van SoulCollage® zegt: “Hoe meer tijd een groep besteed aan het delen van wat ze ontdekken, hoe rijker hun ervaring zal zijn.”

Gratis Mini-workshop SoulCollage®

Heb jij zin om op een creatieve manier meer zelfinzicht en zelfliefde te ontwikkelen? Schrijf je dan in voor deze gratis online SoulCollage® mini-workshop en laat je verbazen over de kracht van deze methode.

Gratis inschrijven

De ervaring

Mijn ervaring is dat het lezen anders is en dieper gaat als ik mijn kaart lees met de groep. Dit hoor ik ook veel terug van deelnemers. Je bent getuige van elkaars verhaal, er wordt aandacht aan geschonken en met die energie kun jij dieper doordringen tot jouw lezing.

Door lezingen van een ander te horen gaan harten open en ontstaat er meer verbondenheid. Iets dat weer versterkend is voor het lezen. Doordat ieder zich openstelt, wat wonderbaarlijk snel en gemakkelijk gebeurt in een groep bij SoulCollage®, ontstaat er vertrouwen. Ook dit werkt weer versterkend voor het proces.

De lezing van een ander horen

De lezing van een ander raakt je ziel omdat je elkaars spiegel bent. Wij zijn die individuen, het ene, maar we zijn ook één met elkaar; het hele. Door het proces met elkaar te doen wordt het hele versterkt, wat tot heelheid leidt.

Ben je gewend om alleen kaarten te maken en het proces alleen te doen, zoek dan eens een groep op om het samen te doen. Weet je nog niet zo goed hoe het werkt, zoek dan een facilitator op zodat je het proces goed onder de knie krijgt.